blog img

Avrupa Birliği’nin yeni kimyasallar politikası.  Avrupa Birliği’nde kimyasallara ilişkin mevcut birçok mevzuatı tek bir çatı altında toplayan bir AB tüzüğüdür. REACH Tüzüğü, 18 Aralık 2006 tarihinde Avrupa Parlamentosu tarafından kabul edildi. Böylelikle, 1 Haziran 2007’de yürürlüğe girdi. Bu nedenle, tüzükle amaçlanan insan ve çevre sağlığını daha üst düzeyde korumayı sağlamak ve kimyasallar hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak bu bilgileri toplumla paylaşmaktır.

Bu nedenle tüm Synthene ürünler REACH tüzüğüne uygun olarak üretilmektedir.

Synthene Hakkında

Synthene Kimya mühendisi V. Sehnal tarafından kurulmuştur. Özellikle çeşitli endüstriler için poliüretan malzeme formüle etmiştir. Böylelikle, Avrupa’daki ilk ve lider şirketlerden biridir.

Synthene, oldukça dinamik Araştırma-Geliştirme laboratuvarı ve çok verimli olan üretim birimi sayesinde kimyasalları formüle etme hususunda dünyanın önde gelen aktörlerden biridir. Özellikle, her ihtiyacı karşılamak için, o ihtiyaca özgü çözümler sunmaya büyük önem verir. Öncelikle, Vacuum Casting (Silikon kalıplama), hızlı prototipleme ve az sayılı teknik parça üretimi içindir. PP, HDPD, ABS, PA, PC benzeri termo-plastikleri simüle eden poliüretan reçinelerdir. Ayrıca, kendinden sönme özellikli (UL94, V5, FAR25), UV dayanımlı, yüksek ışık geçirgenliğine sahip renkli, şeffaf ve şeffaf gıda uyumlu reçine sistemleri geliştirmektedir. Aynı zamanda tüm testleri tamamlanmış ve ayrıca sertifikalandırılmıştır. Bu nedenle konusunda lider olmuştur.

Her şeyden önce, Synthene uzmanlığı, proje süreçlerinizin her adımında size yardımcı olmak için destek sağlar. Bu nedenle, deneyimli, gerçek profesyoneller olarak, elbette gizlilik ve patent hakları hususunda çok dikkatli ve hassasız. Ayrıca, Synthene ekibi projeleriniz için en üst düzey güvenlik standartlarını garanti eder.

Projeleriniz için en uygun ürünü beraber seçebiliriz. Sektörünüze uygun en iyi sonuç alabileceğiniz hammaddeler ile ilgili bizi aramaktan çekinmeyin. İletişim.

EPOKS Kimyevi Ürünler
(+90) 212 474 87 48