blog img

Gıda Uyumlu Silikon Kalıplama Reçinesi

Synthene gıda uyumlu şeffaf mühendislik reçinesini gururla sunar.

Silikon kalıplama (vacuum casting) üretim teknolojisi için özel olarak formüle edilmiştir. Gıda uyumu isteyen tüm fonksiyonel prototip ve az sayılı seri üretime uygundur. Beyaz Eşya, Küçük Ev Aletleri, Medikal ve diğer Dayanıklı Tüketim Endüstriyel Tasarım Ürünleri gibi farklı alanlarda için geliştirilmiştir.  Silikon kalıplama için Prototip ve Az Sayılı Teknik Parça üretimi için; Gıda uyumlu (tüm içecekler grupları dahil) şeffaf vakumlu döküm poliüretan reçinesidir.

Silikon Kalıplama için Gıda Uyumlu Mühendislik Reçinesi
Gıda Uyumlu Mühendislik Reçinesi

Tüm gıda uyumu laboratuvar testleri ve sertifikaları yapılmıştır. Avrupa Direktiflerine uymak zorunda olan teknik parçaların tüm ihtiyaçlarını karşılar. (10/2011 ve 1935/2004 Madde 3, Kararname 2007/766). kuru, nemli ve yağlı (et, balık dahil) yiyecekler, berrak ve karışımlı içecekler, alkollü içecekler (uzun süreli temas için %20’nin altında alkollü içecekler) için kullanılabilir. Ayrıca medikal ve ilaç endüstrileri için de eşsiz bir üründür.

FDA, AB10/2011 yönetmeliğine uyumluluk, maksimum güvenliği garanti etmek için zorunlu testler ve sertifikalar gerektirir. Avrupa yönetmeliğine uygun, kalite, sağlık, güvenlik ve çevre konusunda uzmanlaşmış WESSLING Laboratuvarları tarafından sertifikalandırılarak onaylanmıştır.

Projeleriniz için en uygun ürünü beraber seçebiliriz. Sektörünüze uygun en iyi sonuç alabileceğiniz hammaddeler ile ilgili bizi aramaktan çekinmeyin. İletişim.

Synthene Hakkında

Synthene Kimya mühendisi V. Sehnal tarafından kurulmuştur. Özellikle çeşitli endüstriler için poliüretan malzeme formüle etmiştir. Böylelikle, Avrupa’daki ilk ve lider şirketlerden biridir.

Synthene, oldukça dinamik Araştırma-Geliştirme laboratuvarı ve çok verimli olan üretim birimi sayesinde kimyasalları formüle etme hususunda dünyanın önde gelen aktörlerden biridir. Özellikle, her ihtiyacı karşılamak için, o ihtiyaca özgü çözümler sunmaya büyük önem verir. Öncelikle, Vacuum Casting (Silikon kalıplama), hızlı prototipleme ve az sayılı teknik parça üretimi içindir. PP, HDPD, ABS, PA, PC benzeri termo-plastikleri simüle eden poliüretan reçinelerdir. Ayrıca, kendinden sönme özellikli (UL94, V5, FAR25), UV dayanımlı, yüksek ışık geçirgenliğine sahip renkli, şeffaf ve şeffaf gıda uyumlu reçine sistemleri geliştirmektedir. Aynı zamanda tüm testleri tamamlanmış ve ayrıca sertifikalandırılmıştır. Bu nedenle konusunda lider olmuştur.

Her şeyden önce, Synthene uzmanlığı, proje süreçlerinizin her adımında size yardımcı olmak için destek sağlar. Bu nedenle, deneyimli, gerçek profesyoneller olarak, elbette gizlilik ve patent hakları hususunda çok dikkatli ve hassasız. Ayrıca, Synthene ekibi projeleriniz için en üst düzey güvenlik standartlarını garanti eder.

Projeleriniz için en uygun ürünü beraber seçebiliriz. Sektörünüze uygun en iyi sonuç alabileceğiniz hammaddeler ile ilgili bizi aramaktan çekinmeyin. İletişim.

EPOKS Kimyevi Ürünler
(+90) 212 474 87 48